Επισκευές Υπολογιστών Desktop

Ελάτε από το κατάστημα μας και δώστε λύση στο πρόβλημα του υπολογιστή σας. Όλα τα καταστήματα μας είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα εργαστήρια και εξειδικευμένους τεχνικούς Η/Υ ικανούς να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα. Θα επισκευάσουμε τη βλάβη σας γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή, για να είστε εξασφαλισμένοι για την επισκευή σας, άλλα και για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά την επισκευή. Η συσκευή σας κατά την επισκευή θα περάσει από έλεγχο καλής λειτουργίας, και θα ενημερωθείτε για οποιαδήποτε άλλο πιθανό πρόβλημα.

Και αν η βλάβη σας δεν απαιτεί πολύ χρόνο, υπάρχει η δυνατότητα ραντεβού στο κατάστημα. Αφού μας περιγράψετε επαρκώς τα στοιχεία του υπολογιστή και τη βλάβη, μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα την ημέρα και ώρα που έχουμε συμφωνήσει , και η επισκευή σας θα πραγματοποιηθεί  μέχρι να κάνετε μια βόλτα στη γύρω αγορά. Για να κλείσετε ραντεβού online κάντε κλικ εδώ 

Παρακάτω θα βρείτε τον τιμοκατάλογο για τις επισκευές σε H/Y. Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Στις παρακάτω τιμές, όπου απαιτείται η χρήση ανταλλακτικού, έχει συμπεριληφθεί και το κόστος του ανταλλακτικού. 

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και διαμορφώνονται πάντα συνάρτησή του μοντέλου της συσκευής, των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν αλλά και των αναγκών του πελάτη.

Ο τιμοκατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση (συνήθως προς τα κάτω) λόγω των διακυμάνσεων στις τιμές των ανταλλακτικών.

Απλά περάστε σε ένα από τα καταστήματά μας με τον υπολογιστή σας. Οι τεχνικοί μας θα το ελέγξουν και θα σας ενημερώσουν άμεσα για το κόστος της επισκευής χωρίς κάποια χρέωση.

Αν ο υπολογιστής σας παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα και θα χρειαστούν περισσότερα από ένα ανταλλακτικά,  χρεώνεστε μόνο το κόστος ανταλλακτικών πέραν την εργασία της κύριας βλάβης σε όλες τις επιπλέον επισκευές που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης.