Αποστολή με Courier

 • Συμπληρώνετε την φόρμα αποστολής δεξιά

  Η ΑCS Courier θα παραλάβει δωρεάν* τη συσκευή σας. Οι συνήθεις ώρες παραλαβής είναι 12:00 με 14:00. Αν επιθυμείτε να παραδώσετε το κινητό ή το laptop σας άλλες ώρες, καλέστε την ACS στο 210 2110590.

 • Αποστολή

  Συσκευάζετε προσεκτικά τη συσκευή σας και την παραδίνετε στο μεταφορέα.
  Ιδανικά μέσα σε ένα φάκελο , αφού το έχετε τυλίξει με απορροφητικό χαρτί ή προστατευτικές κυψελίδες αέρα.

 • Ενημέρωση

  Αφού φτάσει στα χέρια μας , κοστολογούμε τη βλάβη και σας ενημερώνουμε. Θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο και κόστος, για να επιλέξετε αν θέλετε να προχωρήσει η επισκευή σας.

 • Επισκευή

  Η συσκευή σας θα επισκευαστεί & θα αποσταλεί σε εσάς εντός 24 ωρών**.
  Αν δε θέλετε να προχωρήσει η επισκευή έχετε 2 επιλογές. Σας το επιστρέφουμε με χρέωση 7 Ευρώ για τον έλεγχο ή μας αφήνετε τη συσκευή για ανακύκλωση, χωρίς καμία χρέωση. Αν είναι εμπορικό μοντέλο μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά αγοράς του για ανταλλακτικά/μεταπώληση.

 • Παραλαβή

  Παραλαμβάνετε το τηλέφωνο ή το laptop σας από τον Courier στην πόρτα σας. Σε επισκευές άνω των 50 ευρώ δεν θα έχετε επιβάρυνση , ούτε για τα μεταφορικά της επιστροφής*. Πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Η διαδικασία συνήθως χρειάζεται 2 έως 3 εργάσιμες , για τις μεταφορές.

*Εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των ορίων του δικτύου της ACS. Για να δείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη κάντε κλικ εδώ.
** Εξαιρούνται χρονοβόρες βλάβες όπως νερά, ξεκλειδώματα δικτύου κ.α. που μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες, καθώς και περιπτώσεις δυσεύρετων ανταλλακτικών.