Επισκευή laptop

Σε κάθε κατάστημα Buzz θα βρείτε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να δώσει επαγγελματική λύση σε ότι πρόβλημα ταλαιπωρεί το laptop σας.  Όλες μας οι επισκευές πραγματοποιούνται γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Απλά ελάτε από ένα κατάστημά μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα κάνει εκτίμηση της βλάβης και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας, χωρίς κάποιο κόστος αν το laptop σας.
Στις βλάβες πού είναι εφικτό, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κατάστημα, και να το επισκευάσετε άμεσα, την μέρα και ώρα που σας βολεύει.

Παρακάτω υπάρχει ενδεικτικός τιμοκατάλογος για τις επισκευές laptop. Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Στις παρακάτω τιμές, όπου απαιτείται η χρήση ανταλλακτικού, έχει συμπεριληφθεί και το κόστος του ανταλλακτικού. 

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και διαμορφώνονται πάντα συνάρτησή του μοντέλου της συσκευής, των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν αλλά και των αναγκών του πελάτη.

Ο τιμοκατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση (συνήθως προς τα κάτω) λόγω των διακυμάνσεων στις τιμές των ανταλλακτικών.

Αν το laptop σας παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα και θα χρειαστούν περισσότερα από ένα ανταλλακτικά,  χρεώνεστε μόνο το κόστος ανταλλακτικών πέραν την εργασία της κύριας βλάβης σε όλες τις επιπλέον επισκευές που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στο κατάστημα, η επισκευή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Courier. Απλα συμπληρώστε τη φόρμα Δωρεάν Αποστολής & παραδώστε το laptop σας στο μεταφορέα και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα. Στις επισκευές άνω των 50€  είναι δωρεάν και τα μεταφορικά της επιστροφής (Εντός του δικτύου της Speedex & ACS). Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μεταφορικών και επισκευής μέσω Courier επικοινωνήστε μαζί μας.