Επισκευή laptop

Σε κάθε κατάστημα Buzz θα βρείτε ενα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να δώσει επαγγελματική λύση σε ότι πρόβλημα ταλαιπωρεί το laptop σας.  Όλες μας οι επισκευές πραγματοποιούνται γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Απλά ελάτε από ένα κατάστημά μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα κάνει εκτίμηση της βλάβης και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας, χωρίς κάποιο κόστος αν το laptop σας λειτουργεί. Αν το laptop δεν ανοίγει και δεν υπάρχει προφανής αιτία, τότε το κόστος ελέγχου είναι 15€ +ΦΠΑ.
Στις βλάβες πού είναι εφικτό, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κατάστημα, και να το επισκευάσετε άμεσα, την μέρα και ώρα που σας βολεύει.

Παρακάτω υπάρχει ενδεικτικός τιμοκατάλογος για τις επισκευές laptop. Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ο τιμοκατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση (συνήθως προς τα κάτω) λόγω των διακυμάνσεων στις τιμές των ανταλλακτικών.

Αν το laptop σας παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα και θα χρειαστούν περισσότερα από ένα ανταλλακτικά,  χρεώνεστε μόνο το κόστος ανταλλακτικών πέραν την εργασία της κύριας βλάβης σε όλες τις επιπλέον επισκευές που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στο κατάστημα, η επισκευή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Courier. Απλα συμπληρώστε τη φόρμα Δωρεάν Αποστολής & παραδώστε το laptop σας στο μεταφορέα και εμεις θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα. Στις επισκευές άνω των 50€  είναι δωρεαν και τα μεταφορικά της επιστροφής (Εντός του δικτύου της ACS). Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μεταφορικών και επισκευής μεσω Courier μπορείτε να βρείτε εδώ.