Επισκευή Macbook

Το Macbook είναι για τους περισσότερους το βασικότερο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό εργαλείο της ζωής μας. Στα Buzz διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό για να είστε σίγουροι για την γρήγορη & επαγγελματική επισκευή και συντήρηση της συσκευής σας. Μπορούμε να λύσουμε κάθε πιθανό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το macbook σας γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Σε βλάβες που η φύση τους το επιτρέπει, η επισκευή μπορεί να γίνει και με Ραντεβού, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που θα πρέπει να αποχωριστείτε το Macbook σας. Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει, ή συμπληρώστε τη φόρμα ραντεβού εδώ.

Παρακάτω υπάρχει ενδεικτικός τιμοκατάλογος για τις επισκευές σε Macbook. Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Στις παρακάτω τιμές, όπου απαιτείται η χρήση ανταλλακτικού, έχει συμπεριληφθεί και το κόστος του ανταλλακτικού. 

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και διαμορφώνονται πάντα συνάρτησή του μοντέλου της συσκευής, των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν αλλά και των αναγκών του πελάτη.

Ο τιμοκατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση λόγω των διακυμάνσεων στις τιμές των ανταλλακτικών.

Αν βρίσκεστε μακριά από ένα κατάστημα μας, κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να παραλάβουμε δωρεάν τη συσκευή σας, να την επισκευάσουμε και να την παραδώσουμε πάλι σε εσάς. Στις επισκευές άνω των 50€ δεν υπάρχει χρέωση ούτε για τα μεταφορικά της επιστροφής.Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μεταφορικών και επισκευής μέσω Courier μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας και για αυτό μπορούμε να παρέχουμε έως και 5 έτη εγγύησης στις επισκευές μας.
Σας προτείνουμε να αποφύγετε επισκευές αμφιβόλου ποιότητας και χωρίς εγγύηση, γιατί το πιθανότερο είναι η βλάβη να σας κοστίσει πολύ περισσότερο.