Επισκευή iMac

Στα καταστήματα μας θα βρείτε το έμπειρο προσωπικό αλλα και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, που μπορούν να εγγυηθούν την επαγγελματική επισκευή και συντήρηση ενος iMac. Μπορούμε να λύσουμε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το iMac σας γρήγορα , αξιόπιστα και οικονομικά.

Και αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε το imac σας ούτε μια ώρα, μπορείτε να κλείσετε ένα Ραντεβού στο Κατάστημα για την επισκευή του, την ημέρα και ώρα που σας βολεύει.

Παρακάτω υπάρχει ενδεικτικός τιμοκατάλογος για τις επισκευές iMac. Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Στις παρακάτω τιμές, όπου απαιτείται η χρήση ανταλλακτικού, έχει συμπεριληφθεί και το κόστος του ανταλλακτικού. 

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και διαμορφώνονται πάντα συνάρτησή του μοντέλου της συσκευής, των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν αλλά και των αναγκών του πελάτη.

Ο τιμοκατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση λόγω των διακυμάνσεων στις τιμές των ανταλλακτικών.

Το εξειδικευμένο τμήμα service μας, είναι από τα λίγα στην Ελλάδα που μπορεί να επιλύσει οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα αντιμετωπίζει το iMac σας. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της επισκευής χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας που καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Έτσι είστε εξασφαλισμένοι για την επισκευή σας, και εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα της εργασίας μας.

Απλα περάστε από ένα κατάστημα μας με το iMac σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα κάνει δωρεάν διάγνωση του προβλήματος και θα σας προτείνει λύσεις.

Αν πάλι βρισκεστέ μακριά απο ένα κατάστημα μας, μπορείτε να επισκευάσετε το iMac απο το χώρο σας. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα Δωρεάν Αποστολής  η καλέστε μας. Η κάλυψη μας είναι πανελλαδική οπότε δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε αν βρίσκεστε εκτός μεγάλων πόλεων. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μεταφορικών και επισκευής μέσω Courier μπορείτε να βρείτε εδώ.