Eγγυήσεις

Οι Βλάβες είναι μια άτυχη στιγμή για όλους μας. Θέλουμε να είστε σίγουροι οτι η ατυχία σας σταματάει εκεί, αφού για κάθε βλάβη που θα επισκευάσουμε παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας της επισκευής.

Αυτό σημαίνει άμεση και χωρίς επιπλέον κόστος επιδιόρθωση στη σπάνια περίπτωση που θα παρουσιαστεί πρόβλημα με το ανταλλακτικό που αντικαταστάθηκε.

Παρακάτω θα βρείτε τις εγγυήσεις σε Smartphone & Tablet. Για τις εγγυήσεις σε Επισκευές Η/Υ, συμβουλευτείτε την αντίστοιχη σελίδα βλάβης. Οι εγγυήσεις έχουν άμεση σχέση με τον τύπο της βλάβης, και τον τύπο του ανταλλακτικού που θα χρησιμοποιηθεί.

Eγγυήσεις Καλής λειτουργίας σε επισκευές Smartphone & Tablet:

Αντικατάσταση Οθόνης, Τζαμιού/Digitizer: 5 Έτη

Αντικατάσταση Μικροφώνου, Ακουστικού, Μεγαφώνου, Υποδοχών*: 12 μήνες

Αντικατάσταση Καλοδιωταινίας: 12 μήνες
Αντικατάσταση Καλοδιωταινίας σε αναδιπλούμενα κινητά: 6 μήνες

Αντικαταστάσεις Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων: 6 μήνες

Αντικατάσταση Κελύφους: 6 μήνες

Αντικατάσταση Μπαταρίας:
Σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή τηλεφώνου.
(Στις περισσότερες περιπτώσεις 6 μήνες)

Βλάβες από Νερά:
Στις βλάβες από νερά δεν παρέχεται εγγύηση παρά μόνο για τα κομμάτια / μέρη / κυκλώματα που αντικαθιστούμε κατά την επισκευή και ισχύουν ως άνω.

*Σημείωση 

Η αντικατάσταση υποδοχής φόρτισης δεν καλύπτεται απο εγγύηση καθως γίνεται επέμβαση στην πλακέτα, για να αποφευχθεί η αντικατάσταση της που έχει πολλαπλό κόστος.

Όροι Εγγύησης

Η Εγγύηση παρέχεται για την συγκεκριμένη επισκευή που έγινε.
Για παράδειγμα δεν μπορεί να καλύψει η εγγύηση μιας επισκευής μικροφώνου ενα πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετέπειτα στη φόρτιση.

Η Εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες απο κακή χρήση.