Με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών τις ιστοσελίδας μας, συλλέγονται από τους πελάτες μας, συγκεκριμένα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων εφαρμόζουμε τους όρους και αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως περιγράφονται στο παρόν έγγραφο.

Ti είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

Όταν δίνετε μια εντολή επισκευής, ζητάμε από σας να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), την διεύθυνση κατοικίας σας, και το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο. Η Εταιρία μας συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία για:

  • Ανάγκες εξυπηρέτησης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με την Εταιρεία και το Δίκτυο Καταστημάτων της (π.χ. επιβεβαίωση επισκευής κ.λ.π.).
  • Άντληση στατιστικών και μόνο στοιχείων όσον αφορά τους επισκέπτες / πελάτες τις ιστοσελίδας.
  • Ενημέρωση για νέα Προϊόντα & Υπηρεσίες , αν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας

Αποδέκτες δεδομένων

Για τα στοιχεία σχετικά με την συναλλαγή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέκτης είναι η ΜΟΒ BUZZ IKE και τo κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων Buzz που επιλέγεται για την εκτέλεση της επισκευής / παραγγελία σας. H ΜΟΒ BUZZ IKE ενδέχεται να αναθέσει σε τρίτη συνεργαζόμενη μ’ αυτήν επιχείρηση την παροχή υπηρεσιών της Εταιρείας προς τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος (όπως μεταφορές). Όποτε γίνεται ανάθεση υπηρεσιών υποστήριξης σε τρίτη επιχείρηση, η ΜΟΒ BUZZ απαιτεί και δεσμεύει αυτή την επιχείρηση να συμμορφώνεται με τις αρχές εχεμύθειας που διατηρεί ως προς τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών.

Διαφημιστικά, ενημερώσεις, spam κλπ

Η ΜΟΒ BUZZ δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας του να επικοινωνεί με τους χρήστες στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου για λόγους προώθησης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ή ενημέρωσης περί προσφορών.
Επίσης οι χρήστες μπορούν να διακόψουν ανά πάσα στιγμή τη λήψης αντίστοιχων μηνυμάτων σε περίπτωση που οι ίδιοι το έχουν επιλέξει (Newsletter).

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων & Αρχείων Κινητού επισκευής

Η ΒUZZ έχει ενσωματώσει τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά αρχεία των χρηστών. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί και οι εταιρία μας υποχρεούται και δεσμεύονται απο το Νόμο ,για την μη-αποθήκευση των προσωπικών σας αρχείων και δεδομένων σε 3ο μέσο ,καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκευής του τηλεφώνου.
Σε περίπτωση αντιγράφων ασφαλείας των προσωπικών αρχείων (backup) κατα εντολή του πελάτη , η διαδικασία προχωρά σε μέσο μεταφοράς (USB , Κάρτα μνήμης, Σκληρός Δίσκος) ιδιοκτησίας του πελάτη χωρίς ενδιάμεση μεταφορά σε μέσο της εταιρίας.