ΕυκολίαΕυκολία

Παραλαμβάνουμε το κινητό ή το laptop σας δωρεάν, από το χώρο σας. Εσείς απλά συμπληρώστε τη φόρμα αποστολής ή πάρτε μας τηλέφωνο. Παραλαμβάνουμε τη συσκευή σας, κάνουμε εκτίμηση της βλάβης και σας ενημερώνουμε για το κόστος και χρόνο επισκευής.

ΤαχύτηταΤαχύτητα

Με μια τεράστια αποθήκη ανταλλακτικών , επιδιορθώνουμε τις περισσότερες βλάβες σε 24 ωρες απο την στιγμή που θα έρθει το κινητό στα χέρια μας. Αν βιάζεστε ακόμα περισσότερο, κλείστε ένα ραντεβού στο κατάστημα μας και επισκευάστε το σε 20 λεπτά.

ΑξιοπιστίαΑξιοπιστία

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή βλάβη και παρέχουμε έως και 5 χρόνια εγγύηση στις επισκευές μας.

Επικοινωνία:

Έχετε απορίες; Στείλτε μας ενα email

0 + 1 = ?

Διαβάστε στο Blog μας:

Οι πελάτες μας λένε :

Πήγα στο κατάστημά σας Πανόρμου κ Κηφισίας να αλλάξω την σπασμένη οθόνη στο Nokia Lumia μου.Απο εκεί που δεν έβρισκα κανένα κατάστημα να με εξυπηρετήσει ή έβρισκα σε εξωφρενική τιμή , βρήκα εσάς! Ευτυχώς γιατί πια σκεπτόμουν να παραγγείλω οθόνη μαιμού απ’έξω, ενω εσείς μου βρήκατε αυθεντική! Η εξυπηρέτηση στο κατάστημα ήταν ε-ξαι-ρε-τι-κή! Οι υπάλληλοι ευγενέστατοι κ με άμεση εξυπηρέτηση! Τσίμπησα και τέλειο power bank και την μεμβράνη για την οθόνη μου δώρο!!! Δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ Buzz mobile!!!

Maria Kampouraki

Θέλω μόνο να πω ένα ευχαριστώ, όλα τα παιδιά εκεί στο Buzz είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση τους αλλά και 100 % γνώστες του αντικειμένου και επαγγελματίες. Έφτιαξαν την βλάβη μου και μου έδωσαν λύσεις στο πρόβλημα και μάλιστα σε πολύ χαμηλότερη τιμή, από ότι μου είχαν ζητήσει σε άλλο κατάστημα.

Δημήτρης Αντωνίου

Ενα απο τα καλυτερα οικονομικοτερα καταστηματα σε ολη την Αθηνα. Σας ευχαριστω!

Βαγγέλης ΠαπαδόπουλοςΙδ. Υπάλληλος

Ήθελα να επισκευάσω το κινητό μου χωρίς να έχω αναμονή ημερών, μιας κ το πρόβλημα δεν ενοχλούσε άμεσα την λειτουργία του, Στο Buzz αυτό έγινε πράξη, έκλεισα ραντεβού, άφησα το τηλέφωνο μου, κ σε μισή ώρα πέρασα κ το παρέλαβα έτοιμο.

Βύρωνας Δημόπουλος Νομικός Σύμβουλος

Επικοινωνία