Εκμεταλλευτείτε τώρα την επιδότηση για διαδικτυακή σύνδεση οπτικών ινών!

Η διαδικτυακή σύνδεση με οπτικές ίνες είναι πλέον γεγονός! Μια πραγματικότητα που τώρα ξεκινά να υλοποιείται με την  δράση  «Superfast Broadband».  Πλέον όλοι μπορούν να εξασφαλίσουν υπερταχύτητες στο ίντερνετ  και μάλιστα εντελώς δωρεάν με την επιδότηση που τους προσφέρει η δράση. Δείτε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την επιδότηση.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της δράσης «Superfast Broadband»;
Δικαίωμα επιδότησης για σύνδεση οπτικής ίνας έχουν όλοι οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις  που βρίσκονται σε περιοχές  στις οποίες έχουν αναπτυχθεί  οι κατάλληλες υποδομές οπτικών ινών από τηλεπικοινωνιακούς παρόχους . Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε και εσείς να επιδοτηθείτε μέσα από αυτή την δράση δεν έχετε πάρα να μπείτε στην πλατφόρμα www.sfbb.gr  και να ελέγξετε καταχωρώντας την διεύθυνση σας αν στην περιοχή σας υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές.  Αν η περιοχή σας έχει ήδη εγκατεστημένες οπτικές ίνες τότε χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο μπορείτε να προμηθευτείτε το κουπόνι voucher αξίας 360 ευρώ  το όποιο θα πρέπει εξαργυρώσετε σε όποιο   τηλεπικοινωνιακό πάροχο  σας ενδιαφέρει ως την 31 Μαρτίου 2019. Για την έκδοση του κουπονιού απλά εισέρχεστε στο σύστημα με το username και το password  του TAXISNET. Αν πάλι η ταχυδρομική διεύθυνση σας δεν είναι σε περιοχή με πολύ γρήγορο ίντερνετ, μην απογοητεύεστε. Το δίκτυο των οπτικών ινών διευρύνεται με ταχύς ρυθμούς καθημερινά. Ελέγξετε ξανά την διεύθυνση σας μετά από λίγες μέρες. Πολύ πιθανόν να έχετε θετικά αποτελέσματα και να πάρετε την επιδότηση σας.

Ποιες είναι οι παροχές της δράσης Superfast Broadband;
Οι δικαιούχοι της δράσης με την χρήση του κουπονιού SFBB  ουσιαστικά εξασφαλίζουν επιδότηση  συνολικής αξίας 360 ευρώ και χρονικής διάρκειας 24 μηνών. Με την επιδότηση αυτή οι ωφελούμενοι εξασφαλίζουν δωρεάν  σύνδεση  και παραμονή στο δίκτυο απτικών ινών της περιοχής τους για δυο χρονιά. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούχοι  αποκτούν διαδικτυακή σύνδεση τουλάχιστον  100 Μbps με δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης σε 1Gbps για 2 χρόνια σε όποιο πάροχο επιθυμούν.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι καταιγιστικοί και άρα μια σύνδεση στο ίντερνετ με ταχύτητα φωτός είναι εντελώς απαραίτητη. Εκμεταλλευτείτε την όσο είναι καιρός. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!