Όροι & Προϋποθέσεις Αποστολής

Το τηλέφωνο προς επισκευή έχει συσκευασθεί απο τον αποστολέα κατάλληλα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά του.
H MOB BUZZ IKE δεν φέρει ουδεμία ευθήνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προκύψει κατα τη μεραφορά από και πρός τα καταστήματα της.

Κατα την παραλαβή του τηλεφώνου σας , σε περίπτωση που η συσκευασία δεν είναι σε αρτια κατάσταση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και μην παραλάβετε το δέμα.

Η δωρεάν παραλαβή (και αποστολή για επισκευές ανω των 50€) ισχύει για περιοχές που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως δυσπρόσιτες απο την ACS. Για να δείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη καντε κλικ εδώ. Σε γενικές γραμμες όλες οι πόλεις, τα περισσότερα νησιά και οι περισσότερες κωμοπόλεις της Ελλάδας δεν χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες περιοχές.
Σε περίπτωση που είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, θα πρέπει να φέρετε το τηλέφωνο στο κοντινότερο σημείο παραλαβής της ACS, ή να καλύψετε το κόστος των επιμέρους μεταφορικών.

Η αποστολή και παραλαβή του τηλεφώνου, αφορά απλή μετάβαση της συσκευής. Αν θέλετε να ασφαλίσετε την αποστολή, θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο πεδίο “Περιγραφή βλάβης” κατα την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποστολής. Η χρέωση είναι 3,60€ για αξία μέχρι 600€, η οποία θα προστεθεί στα έξοδα επισκευής.

Η αποστολή υπόκειται και στους όρους του μεταφορέα.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ACS S.A.

Όροι & Προϋποθέσεις Επισκευής

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για καθυστέρηση ή μη επισκευή τηλεφώνου στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Εαν δεν είναι δυνατό να βρεθούν τα ανταλλακτικά για την επισκευή.

2. Εάν έχει προηγηθεί ένα απρόοπτο γεγονός (π.χ. κλοπή καταστήματος, φωτιά κλπ)

3. Αν δεν έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη με δική του ευθήνη. (π.χ. Δεν έχουμε σωστό τηλέφωνο & email ή αν δεν απαντά για διάστημα μεγαλύτερο του μήνα.)