Νεο Samsung Galaxy S8 Active!

Κατασκευασμένο για να είναι πολύ πιο ανθεκτικό από τα απλά Galaxy S8 και S8+ απέναντι στις καθημερινές… κακουχίες ή και σε μικροατυχήματα, το Galaxy S8 Active της Samsung διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο (με bumper περιμετρικά που το προστατεύει ακόμα και από πτώσεις από ύψος περίπου 1,5 μέτρου) και “polycarbonate” πλάτη ενώ η οθόνη του είναι επίπεδη.

samsung-galaxy-s3-active

Tο νέο Galaxy S8 Active αντέχει στη σκόνη και στο νερό όπως και τα συμβατικά μοντέλα της νέας σειράς Galaxy S και έρχεται με στρατιωτική πιστοποίηση (MIL-STD-810G). Το screen-to-body ratio είναι ελαφρώς μικρότερο από εκείνο που επιδεικνύει το απλό Galaxy S8, ωστόσο η οθόνη Super AMOLED συνεχίζει να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης έχοντας διαγώνιο 5,8 ιντσών και αναλογία πλευρών 18.5:9 με ανάλυση QHD+.

maxresdefault (1)

Κατά τα άλλα, η συσκευή είναι πανομοιότυπη με το μοντέλο Galaxy S8 μολονότι η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι σημαντικά μεγαλύτερη και στις 4000mAh. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τον ψηφιακό βοηθό Bixby και την κάμερα Dual Pixel των 12 Megapixels στο πίσω μέρος με το σύστημα φακών f/1.7 και την ταχύτατη αυτόματη εστίαση.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αποκλειστικά από τα καταστήματα της εταιρείας AT&T (για περιορισμένο χρονικό διάστημα) με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις 11 Αυγούστου (η AT&T θα χρεώσει τους υποψήφιους πελάτες με $28,34 το μήνα για 30 μήνες για το κινητό ενώ έχει ετοιμάσει και άλλες προσφορές, μεταξύ των οποίων μείωση της τιμής κατά $200 αν επιστρέψετε το παλιό σας κινητό κ.ά).

To νεο Samsung Galaxy S8 Active ανακοινώθηκε απο την Samsung και αναμένετε να βγεί στην παραγωγή τους επόμενους μήνες.

πηγή: insomnia.gr

Διαβάστε Ακόμη: