Nokia 7, το καινοτόμο smartphone με την γυάλινη πλάτη.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της φιλανδικής εταιρείας με το Nokia 3, το Nokia 5 και το Nokia 6 σειρά φαίνεται να έχει ένα εξίσου καινοτόμο smartphone, το Nokia 7.

Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του Nokia 7.
Το Nokia 7 κατασκευάστηκε κυρίως από μέταλλο της σειράς 7000. Οι άκρες του τελειοποιήθηκαν με χάραξη από διαμάντι ενώ  είναι  το πρώτο smartphone της Nokia που διαθέτει γυάλινη  πλάτη. Η νέα αυτή συσκευή της φιλανδικής εταιρείας τρέχει Android Nougat 7.1.1  και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατζουνιές, χαρακτηριστικό που οφείλεται κυρίως στο gorilla glass 3  με το οποίο έχει επενδυθεί τόσο η πλάτη όσο και η οθόνη της συσκευής. Το Nokia 7 διαθέτει οθόνη LCD 5,2 ιντσών ενώ σε ότι αφορά τον επεξεργαστή πρόκειται για τον snapdragon 630 ο οποίος μπορεί να έχει 4GB RAM ή και 6BG.Η συσκευή είναι  ελαφρώς αδιάβροχη  με προστασία IP54.

Χαρακτηριστικά των καμερών του Nokia 7.
Η κυρία οπίσθια κάμερα του Nokia 7 είναι 16MP και η selfie κάμερα είναι 5MP. Το ιδιαίτερα πρωτοπόρο χαρακτηριστικό του Nokia 7 εγγυάται στο γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει φωτογραφίες ταυτόχρονα από την μπροστινή και την οπίσθια κάμερα.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του Nokia 7.
Η νέα συσκευή της Nokia έκτος από τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικα υποστηρίζει ozo audio  το οποίο εξασφαλίζει ακόμα πιο ποιοτική ηχογράφηση και διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Τέλος, η μπαταριά του εχει χωρητικότητα  3000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Τιμή του Nokia 7.
Η κυκλοφορία του Nokia 7 ξεκίνησε από την Κίνα  όπου το μοντέλο με 4GB RAM εχει αρχική τιμή 320 ενώ το ίδιο μοντέλο με 6GB RAM κοστίζει 345.  Όσο αναφορά την κυκλοφορία του σε ευρωπαϊκό έδαφος θεωρείται μάλλον αμφίβολη και σίγουρα ασύμφορη για τους χρήστες. Η μονή μέχρι στιγμή συμφέρουσα εναλλακτική για την αγορά του είναι το Gearbest  το ποιο το προμηθεύει χωρίς τελωνειακά έξοδα και μάλιστα στην εκπληκτική τιμή των 172 ευρώ!

Προλάβετε τώρα και αγοράστε το! Είναι σίγουρα μια επένδυση που δεν θα μετανιώσετε!