Πρόβλημα με τις μπαταρίες αντιμετωπίζει η Apple!

Μεγάλος σάλος είχε προκληθεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο του 2017 με πολλούς χρήστες παλαιότερων κινητών iPhone να παραπονιούνται για τις επιδώσεις της συσκευής τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού IOS. Πολλοί χρήστες παρατήρησαν οτι οι αποδόσεις των συσκευών τους είχε μειωθεί αισθητά. Μερικές εφαρμογές μάλιστα (όπως η AnTuTu, η οποία είναι πολύ γνωστή στον κόσμο των Smartphones) έδειχνε την μείωση της απόδοσης του επεξεργαστή των iphone.

Την αρχή την έκανε ενας 17 χρονος απο το Nashville, ο οποίος αποκάλυψε στα social media την απάτη της Apple για την μείωση της απόδοσης των παλιών συσκευών. Ακολούθησε επιστολή της Apple, η οποία παραδέχεται την μείωση της απόδοσης των κινητών, και προήλθε απο την τελευταία αναβάθμιση. Αυτό, σύμφωνα με την Apple, έγινε γιατί υπήρχε πρόβλημα με τις μπαταρίες των συσκευών και για να εξαλειφθεί πιθανόν ανάφλεξη της μπαταρίας, μείωσε την απόδοση για να μην επιβαρύνεται. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η επιστολή τους ξεκίνησε χιλιάδες διαμαρτυρίες και μηνύσεις στο πρόσωπο της Apple.

Η εταιρεία για να μπορέσει να ηρεμήσει τους καταναλωτές της, μείωσε το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας απο 75 δολάρια στα 25 δολάρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη ζήτηση σε μπαταρίες απ όλα τα καταστήματα της Apple παγκοσμίως, πράγμα που έφερε τις κεντρικές αποθήκες της Apple στην δυσμενή θέση να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη ζήτηση!

Σαν τελική διαπίστωση είναι οτι η Apple δεν μειώνει την απόδοση των συσκευών της με την ελπίδα να αγοράσει καινούρια ο χρήστης, αλλά με μια αντικατάσταση της μπαταρίας η απόδοση της συσκευής είναι πάλι όπως οταν ήταν καινούριο. Αυτό που είχε ως αποτέλεσμα όλη αυτή η μείωση της απόδοσης ήταν να ταλαιπωρηθούν οι χρήστες των iphone με την έλλειψη των ανταλλακτικών. Μένει να δούμε αν θα συγχωρέσουν την εταιρεία οι εκατομμύρια χρήστες iPhone.

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς παρόμοιο πρόβλημα με την απόδοση της συσκευής σας, τα καταστήματά BuzzMobile είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν!

Διαβάστε Ακόμη: