Φορτίστε γρήγορα το iPhone σας…

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τιμοκατάλογο για επισκευή iphone

Ένα από τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε σε τακτική βάση είναι να φορτίζουμε το iPhone μας, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία.

Έχει γίνει μια καθημερινή τελετουργία η φόρτιση συσκευών διάρκεια της νύχτας.Αλλά υπάρχουν φορές όπου το ξεχνάμε και συνειδητοποιούμε ότι έχουμε περιορισμένο χρόνο να φορτίσουμε τη συσκευή μας πριν βγούμε έξω.

Χρησιμοποιήστε τον κανονικό φορτιστή της συσκευής

Ένας από τους πιο κοινούς τρόπους για να φορτίσετε τη συσκευή σας είναι να την συνδέσετε με τον H/Y σας μέσω καλωδίου USB. Αλλά δεν είναι αυτός ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φορτίσετε το iPhone ή το iPad σας.

Μια θύρα USB 1.0 ή USB 2.0 είναι ικανή να μεταφέρει μέχρι 0.5A. MacBook και MacBook air μετά το 2012 έρχονται με θύρες USB 3.0, η οποία είναι ικανή να παρέχει 0.9A. Ωστόσο, ο φορτιστής του iPhone σας είναι ικανός να παρέχει 1Α. Συνεπώς είναι καλύτερα να το συνδέετε με το φορτιστή σας παρά με μια θύρα USB. Όμως υπάρχει μια εξαίρεση. Η θύρα USB-C στο νέο 12-ιντσών Retina MacBook, που υποστηρίζει έως και 3Α.

Χρησιμοποιήστε ένα φορτιστή iPad

Ο φορτιστής iPad αποδίδει 2.1Α (12W), ο οποίος φορτίζει το iPhone πολύ πιο γρήγορα από ό, τι το 1Α (5W) του φορτιστή του. Το Iphone τραβάει όση δύναμη μπορεί να χειριστεί από το φορτιστή.

Είναι ενδιαφέρον ότι δοκιμές με χρήση Kill-A-Watt συσκευής αποκάλυψαν ότι το προφίλ φόρτισης για το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus ταιριάζει με αυτό του iPad. Έτσι λοιπόν αυτά φορτίζουν πολύ ταχύτερα με έναν 2.1Α φορτιστή. Μοντέλα όπως iphone 5s και παλαιότερα μπορούν να τραβήξουν μόνο 5W ενώ αντίθετα το iphone 6 και iphone 6+ μπορούν να τραβήξουν έως 12W.

Χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας καλώδιο ή φορτιστή

Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε γνήσια καλώδια / φορτιστές ή πιστοποιημένα από την apple. Λάθος καλώδιο ή φορτιστής μπορεί να οδηγήσει σε αργή φόρτιση ή και σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα.

Κακής ποιότητας καλώδια / φορτιστές μεταφέρουν λιγότερη ενέργεια οπότε και αυξάνουν το χρόνο που χρειάζεται το κινητό σας για φόρτιση.

Μην χρησιμοποιήσετε το iPhone σας κατά τη φόρτιση

Είναι λογικό αν χρησιμοποιείται το κινητό σας κατά τη φόρτιση αυτό να καταναλώνει ταυτόχρονα και ενέργεια. Πολύ προτείνουν να το βάζετε σε airplane mode και να κλείνετε το wifi / Bluetooth κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Είναι καλή συμβουλή αν θέλετε γρήγορη φόρτιση αλλά το τηλέφωνο σας για αυτό το διάστημα θα είναι ανενεργό.

Αν αντιμετοπίζετε προβλήματα ή καθυστερίσεις κατα τη φόρτιση, μην διστάσετε να το φέρετε σε ενα κατάστημα μας για δωρεάν έλεγχο. Στα Buzz η επισκευή του iPhone σας γίνετε παιχνίδι!

Διαβάστε ακόμη